تهران - بلوار اندرزگو - خ سلیمانی غربی - بن بست لادن - پلاک 9
  • تلفن تماس 02122394997

  • آدرس ایمیل

کرتین وال استیک چیست؟

کرتین-وال-استیک-چیست؟
نمای بیرونی ساختمان آن چیزی است که هر کسی در برخورد اول آن را می‌بیند. در ساختمان‌های تجاری نما اهمیت بسیاری دارد، زیرا همین ظاهر مشتری‌ها را به سمت ساختمان می‌کشاند. عده‌ای تصور می‌کنند که هزینه برای نمای ساختمان ضرورتی ندارد، درصورتی‌که این‌طور نیست. اگر به دنبال یک نمای زیبا و مقرون‌به‌صرفه هستید، کرتین وال استیک انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. شما هم می‌خواهید بدانید که اصلاً کرتین وال استیک چیست؟ پس همچنان با ما همراه باشید.

نمای کرتین وال چیست؟

کرتین وال در حقیقت نوعی نمای شیشه به‌حساب می‌آید. کنار هم قرار گرفتن شیشه‌ها باعث می‌شود که ساختمانی زیبا و جذاب داشته باشید. در گذشته برای نمای شیشه‌ای از روش‌های دیگری استفاده می‌کردند که هم هزینه زیادی داشت و هم مقاومت ساختمان را کاهش می‌داد.

این روزها کرتین وال هم هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و هم مقاومت ساختمان را کمی بیشتر از قبل می‌کند. ازآنجایی‌که سیستم نصب کرتین وال خود ایستا است، بار اضافه‌ای به ساختمان وارد نمی‌شود. همین موضوع باعث افزایش مقاومت ساختمان خواهد شد.

این نما از چند قسمت تشکیل شده است.

  • شاسی
  • لامل
  • پانل شیشه‌ای

شاسی به نوعی ربط بین لامل و ساختمان اصلی است. شاسی با استفاده از قطعات خاصی به ساختمان متصل می‌شود. پانل‌های شیشه‌ای هم بر روی لامل سوار می‌شود. سوار شدن شاسی بر روی ساختمان اصلی، خود ایستا بودن کرتین وال را زیر سؤال نمی‌برد. ساختمان مانند تکیه‌گاه عمل نمی‌کند و به همین دلیل وزنی بر آن سوار نخواهد شد.

کرتین وال استیک چیست؟

حالا که با مفهوم کلی کرتین وال آشنا شدیم، حالا باید بگوییم که کرتین وال استیک به چه معنی است.سیسم های کرتین وال متفاوت است و استیک نوع سیستمی است که برای پیاده سازی کرتین وال مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیستم استیک به معنی سیستمی است که در همان محل کار انجام می‌شود. احتمالاً الآن با خودتان میگویید که چه کاری؟ چه محلی؟ چه سیستمی، عجله کنید تمام این‌ها را توضیح می‌دهیم.

خوب، گفتیم که شاسی به ساختمان اصلی متصل می‌شود. شاسی معمولاً از جنس فلز است. در کرتین وال استیک قطعات فلز در کارخانه بریده می‌شود اما به یکدیگر متصل نخواهند شد. این قطعات اندازه کمی دارند و همان‌طور به محل ساختمان شما آورده می‌شوند.

کارهای اتصال قطعات و مونتاژ کردن آن‌ها در همان محل ساختمان انجام می‌شود. این کار مزیت‌های بسیاری برای شما خواهد داشت که در ادامه توضیح خواهیم. در این قسمت اطلاعات دیگری در رابطه با سیستم استیک بیان خواهیم کرد که برای شما مفید خواهد بود.

در سیستم کرتین وال استیک شاهد این هستیم که قطعات آلومینیومی هستند و به‌صورت عمودی و افقی در سازه به کار برده می‌شوند. هر طبقه‌ای شامل چندین قسمت عمودی و افقی است. در نهایت شیشه‌ها به‌صورت عمودی در این سازه جایگذاری خواهند شد.

البته مراحل نصب یک کرتین وال به همین سادگی نیست. به‌طورکلی اکثر مراحل نصب کرتین وال استیک در همان محل پروژه و کنار سازه انجام می‌شود. اینکه محل نصب و مونتاژ قطعات یک جا است، مهم‌ترین وجه تمایز این نوع از سیستم کرتین وال به‌حساب می‌آید.

مزیت‌های کرتین وال استیک چیست؟

نصب کرتین وال به‌عنوان نمای ساختمان مزیت‌های متعددی را برای شما به همراه خواهد داشت. ما در این قسمت فقط مزیت‌های خاص کرتین وال استیک را نام می‌بریم. یعنی مزیت‌هایی که به سبب مونتاژ قطعات در محل به وجود می‌آید.

  • حمل‌ و نقل ساده قطعات وقتی‌که کوچک باشند، جابه‌جایی آن‌ها هم ساده‌تر انجام می‌شود. هرچه یک قطعه بزرگ‌تر باشد، حمل‌ونقل آن‌هم سخت‌تر خواهد بود. در کرتین وال استیک به سبب اینکه قطعات در محل مونتاژ می‌شوند، جابه‌جایی قطعت به‌سادگی انجام می‌شود.
  • هزینه کمتر بله درست خواندید! هنگامی‌که قطعات در محل پروژه مونتاژ می‌شوند، نصب نمای کرتین وال ارزان‌تر می‌شود. یکی از دلایل کاهش هزینه، کاهش هزینه حمل‌ونقل است. جابه‌جایی قطعات کوچک‌تر هزینه کمتری هم برای شما به دنبال خواهد داشت.با خواندن این مزیت‌ها شما هم فکر می‌کند که اگر این سیستم از کرتین وال را انتخاب و اجرا کنید، سوده کرده اید؟ خوب باید بگوییم که این‌طور هم نیست، یعنی سیستم کرتین وال استیک برای همه ساختمان‌ها جوابگو نخواهد بود.

کرتین وال استیک برای چه ساختمانی مناسب است؟

اجرای نمای ساختمانی کرتین وال استیک هزینه کمتری را برای شما خواهد داشت اما مشکل اینجا است که شما برای همه ساختمان‌ها نمی‌توانید این سیستم را اجرا کنید. بهترین انتخاب برای ساختمان‌هایی در تعداد طبقات کم و متوسط سیستم کرتین وال استیک است.

دلیل این بهترین انتخاب بودن هم توضیح خواهیم داد. مالک ساختمان‌هایی که تعداد طبقات کمی دارند، تصور می‌کنند که نمای ساختمان ضروری نیست و فقط برای زیبا کردن ساختمان به کار می‌رود (درصورتی‌که این‌طور نیست) این افراد به دنبال هزینه‌های زیاد برای نمای ساختمان نیست. اگر هزینه تمام شده برای نمای ساختمان از حدی بیشتر باشد، اصلاً به آن فکر نمی‌کنند.

احتمالاً با خودتان بگویی خوب مالک ساختمان‌های بلند هم این سیستم را انتخاب کنند که هزینه کمتری را پرداخت کنند. ساختمان بلند به قطعات بیشتری هم برای نصب نما و شاسی ‌کشی نیاز دارد. در یک پروژه ساختمانی محدودیت مکان وجود دارد، یعنی نمی‌توان قطعات زیادی را در آنجا گذاشت و مونتاژ کرد.

به همین دلیل هنگامی‌که ساختمان بلند است، مونتاژ کردن قطعات در محل کار سختی می‌شود و البته صرفه اقتصادی هم نخواهد داشت. به همین دلیل اگر شما مالک ساختمانی بلند هستید، پیشنهاد می‌کنیم که به سمت سیستم کرتین وال استیک نیاید. درحالی‌که این سیستم برای ساختمان‌های کوتاه و متوسط یکی از بهترین انتخاب‌ها به‌حساب می‌آید.

کرتین وال استیک برای چه ساختمانی مناسب است؟

انواع کرتین وال استیک کدم‌اند؟

سیستم کرتین وال استیک دو زیرمجموعه دارد. یعنی می‌توان گفت که این روش اجرای نمای ساختمانی شامل دو نوع می‌شود.

  • کرتین وال فیس کپ

    در نوع فیس کپ از درپوش‌ها برای نگهداری شیشه‌ها استفاده می‌شود. این درپوش‌ها از نمای روبه‌رو کاملاً مشخص هستند و بیننده می‌تواند آن‌ها را ببیند. درپوش‌ها باعث می‌شوند که شیشه‌ها مقاومت بالایی داشته باشند و به‌خوبی در جای خود ثابت باقی بمانند. توجه داشته باشید که شما می‌توانید شکل درپوش را خودتان انتخاب کنید. البته پیشنهاد ما این است که متناسب با نمای کلی ساختمان و معماری آن، شکل درپوش انتخاب شود.

  • کرتین وال فول فریم لس

    در نوع فریم لس دیگر چیزی به نام درپوش وجود نخواهد داشت. به‌جای درپوش برای نصب شیشه از چسب‌های مخصوص استفاده می‌شود. شاید برای شما جالب باشد که نوع فریم لس را به دو روش می‌توان اجرا کرد. در حالت اول کلافی آلومینیومی در پشت شیشه قرار می‌گیرد و جلوی شیشه چسب به کار برده می‌شود که به آن روش فریم لس میگویند.

    در حالت دوم کلاف آلومینیومی هم حذف می‌شود. به‌جای این کلاف آلومینیومی اسپیسر مخصوص قرار می‌گیرد و باز هم در جلوی شیشه از چسب مخصوص برای نگهداری آن استفاده می‌شود. این روش به یو چنل شناخته شده است.

اینکه کدام نوع را برای اجرای نمای ساختمانی خودتان انتخاب کنید، موضوعی است که در ابتدا به نوع ساختمان، سپس سلیقه و بودجه خود شما بستگی دارد. به شما پیشنهاد می‌دهیم که در ابتدا نمونه‌های مختلفی را مشاهده کرده و سپس یکی را انتخاب کنید.

در خصوص اطلاع از انواع های دیگر نمای کرتین وال میتوانید به مقاله با انواع نمای کرتین وال آشنا شوید مراجعه فرمایید.

مراحل نصب کرتین وال استیک را میدانید؟

نصب کرتین وال استیک نسبت به سیستم دیگری که برای این نما وجود دارد، زمان بیشتری می‌برد. دلیل این کار هم کاملاً مشخص است. شما برای مونتاژ کردن قطعات در محل پروژه هم به زمان نیاز دارید. درصورتی‌که اگر قطعات از قبل مونتاژ شده باشند، کار شما ساده‌تر و سریع‌تر انجام خواهد شد. در این قسمت مراحل نصب کرتین وال استیک را توضیح می‌دهیم.

طبیعتاً اولین مرحله مونتاژ قطعات است. کار مونتاژ بر اساس تعداد طبقات انجام می‌شود. هرچه تعداد طبقات بیشتر باشد، کار مونتاژ کردن هم به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. بعد از مونتاژ کردن، باید قطعات عمودی در جای خود نصب شوند.

قطعات عمودی در این سیستم مولیون نام دارند. بعد از نصب قطعات عمودی نوبت به قطعات افقی می‌رسد. قطعات افقی ترنزوم نام دارند. لازم به ذکر است که به این قطعات عمودی و افقی لامل هم گفته می‌شود. در بازار نام لامل رایج‌تر است.

بعد از نصب قطعات عمودی و افقی حالا زمان آن رسیده که پانل‌های شیشه‌ای در جای خود قرار بگیرند. این شیشه‌ها هم با توجه به نوعی که شما انتخاب کرده‌اید، با درپوش یا چسب در جای خود ثابت می‌شوند. باز هم تأکید می‌کنیم که در روش فول فریم لس باید از چسب‌های مخصوص برای این کار استفاده شود.

مراحل نصب کرتین وال استیک را میدانید؟

هزینه اجرای نمای کرتین وال استیک چقدر است؟

همه ما دوست داریم که قبل از انجام یک کاری مانند نصب نمای ساختمان بدانیم که چه هزینه‌ای را باید پرداخت کنیم. متأسفانه اقتصاد کشور ما به صورتی است که نمی‌توانیم هیچ پیش‌بینی در مورد هزینه‌ها داشته باشیم. با توجه به این موضوع می‌توانیم عوامل مؤثر بر هزینه را شرح دهیم و بگوییم که چطور می‌توانید هزینه را خودتان محاسبه کنید.

  • روشی که برای اجرا انتخاب می‌کنید
    طبیعتاً فریم لس یا فیس کپ بودن نمای ساختمان شما هزینه متفاوتی را به دنبال خواهد داشت. معمولاً به دلیل ساده‌تر بودن اجرای فیس کپ، هزینه کمتری برای این روش باید پرداخت کنید اما باز هم این یک شرط نمی‌تواند مشخص کننده قیمت نهایی باشد.
  • جنس درپوش/ نوع چسب
    متأسفانه در بعضی از موارد شاهد این هستیم که برای کاهش هزینه‌ها از چسب‌های معمولی استفاده می‌شود. این چسب‌ها در برابر نور آفتاب مقاومتی ندارند و به مرور زمان باعث بروز حادثه می‌شوند. در انتخاب جنس درپوش برای نگهداری شیشه هم دقت کنید که در آینده شاهد حادثه ناگواری نباشید.
  • زمان اجرای نما
    طبیعتاً هرچه اجرای نمای ساختمان شما زمان بیشتری ببرد، باید هزینه بیشتری هم به‌عنوان دستمزد پرداخت کنید. البته پیشنهاد ما این است که هزینه را به‌صورت پروژه‌ای پرداخت کنید، در این روش کارفرما سریع‌تر کار را تحویل خواهد داد.
  • بلندی ساختمان
    اجرای نمای ساختمان‌های بلندتر به قطعات بیشتری هم نیاز دارد و زمان بیشتری هم می‌برد. به همین دلیل هزینه انجام آن‌هم بیشتر خواهد بود.

پیشنهاد ما این است که اگر قصد نصب کرتین وال را دارید، یک کارشناس می‌تواند کمک شایانی به شما داشته باشد، از او بخواهید که ساختمان شما را به‌طور کامل بررسی کرده و قیمت حدودی را برآورد کند.

با سیستم کرتین وال استیک آشنا شدیم

در مطالب بالا سعی بر این داشتیم که اطلاعاتی در رابطه با سیستم کرتین وال استیک بیان کنیم. مالک ساختمان‌های کوچک و متوسط به دنبال روشی هستند که بتوانند با هزینه کمتری، یک نمای ساختمانی زیبا و جذاب داشته باشند.

اجرای نمای ساختمانی کرتین وال استیک یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آن‌ها خواهد بود. در مطالب بالا اطلاعاتی در مورد مزیت‌های این سیستم، انواع روش‌های اجرای آن، هزینه‌ حدودی که برای شما خواهد داشت و مراحل اجرای آن توضیحاتی را ارائه داده‌ایم. شما می‌توانید در ادامه سؤالات خود را در قسمت مربوطه قرار دهید تا در اسرع وقت به آن‌ها پاسخ دهیم.

Rate this post

مطالب مرتبط

نظرات کاربران 0