خیلی وقتها نیاز داریم در فضای منزل یا محیط کار، بعضی بخشها را از هم جدا کنیم. گاهی در منزل نیاز است برای یکی از کودکان خود اتاقک بازی ایجاد کنیم یا در محل کار اتاقی جدید فراهم کنیم. همه اینها با استفاده از پارتیشن امکانپذیر خواهد بود.
پارتیشن یکی از امکاناتی است که میتوانید بهراحتی و با استفاده از آن فضاها را از هم تفکیک کنید. پارتیشنها در جنسهای مختلفی وجود دارند و به شما این امکان را میدهند که متناسب با نیازتان و هماهنگ با دکوراسیون منزل از آنها استفاده کنید. قبلترها بیشتر از پارتیشنهای چوبی در منزل یا محیط کار استفاده میکردند. اما پس از مدتی انواع پارتیشن با جنسها و طرحهای مختلف ایجاد شدند. شما میتوانید باتوجه به سلیقه خودتان از آنها استفاده کنید.
ما در مطلبی که برای شما آماده کردهایم قصد داریم به شما پارتیشنها را معرفی و قیمت آنها را هم بررسی کنیم.
پارتیشن چیست؟
پارتیشن یا همان Partition واژهای انگلیسی به معنی جداسازی و یا تقسیمبندی است. پارتیشن یکی از وسایلی است که در دکوراسیون از آن استفاده میشود. از پارتیشن برای ایجاد فضای جدید استفاده میشود. استفاده از پارتیشن باعث میشود بتوانیم از فضاهای بزرگ استفاده بهتری داشته باشیم؛ یعنی فضاهای بزرگ را به چندین فضای کوچک کاربردی تقسیم کنیم. قبلاً از پارتیشنها بیشتر در ادارات و مراکز تجاری استفاده میشد. امروزه استفاده از پارتیشنها یا جداکنندهها در منازل نیز رواج یافته است.
اگر میخواهید پاسخ دقیق تری در مورد سوال پارتیشن شیشه ای چیست؟ داشته باشید به مقاله آن مراجعه فرمایید.
پارتیشنبندی چه مزایایی دارد؟
- اولین مزیت استفاده از پارتیشن، ایجاد فضاهای کاربردی است. همانطور که قبلتر هم گفتیم، با استفاده از پارتیشن میتوان فضاهای بزرگ را به فضاهای کوچک کاربردی تقسیم کرد.
- استفاده از پارتیشن برای تقسیم فضا نسبت به استفاده از دیوار بصرفهتر است. نصب آن نیز سادهتر خواهد بود.
- ایجاد نظم و سازماندهی منزل یا محیط کار با استفاده از پارتیشنبندی افزایش خواهد یافت.
پارتیشنها از نظر عملکرد انواع مختلفی دارند که در ادامه به بررسی انواع آن خواهیم پرداخت.
انواع پارتیشن از نظر عملکرد
- پارتیشن چرخشی یا نواری: این نوع پارتیشن بهصورتی است که میتواند حول محور خود بچرخد و سایه-روشن ایجاد کند.
- پارتیشن ریلی: این نوع پارتیشن برای بهرهوری هرچه بیشتر از فضا طراحی شده است. یعنی این پارتیشن را برروی ریل ایجاد میکنند تا در مواقعی که به آن نیازی نیست بتوان بهسادگی آنرا جمع کرد. به این صورت فضا بزرگتر خواهد شد.
- پارتیشن کرکرهای یا معلق: این پارتیشنها برروی سقف نصب میشوند. همانطور که از نام آنها مشخص است، آویزان هستند و بهسادگی زیر آنها تمیز خواهد شد.
- پارتیشن تاشو یا آکاردئونی: این نوع پارتیشن بهصورت قطعات جدا از هم ساخته شده است که با استفاده از لولا به هم متصل شدهاند. بهسادگی میتوانند جمع و یا باز شوند. معروفترین آنها پارتیشنهای ساخته شده از چوب بامبو، آلومینیومی و چرمی هستند.
- پارتیشن چرخدار: این نوع پارتیشن بهصورتی طراحی شده است که در بخش زیرین آن چرخهایی تعبیه شده است. هنگامی که به آن نیاز داشته باشیم با حرکت دادن آن، به محل مورد نظر انتقالش میدهیم. در مواقعی که لازم نیست از آن استفاده شود هم بهسادگی میتوان آنرا به محلی دیگر انتقال داد.
- پارتیشنهای پانچ شده یا شبکهای: این پارتیشنها میتوانند تا حدودی ارتباط دیداری را حفظ کنند. درواقع تا حد زیادی میتوانند از دیده شدن جلوگیری کنند اما نه بهصورت کامل! استفاده از این نوع پارتیشن برای جلوگیری از تاریک شدن فضای ایجاد شده بسیار مطلوب است.
- پارتیشنهای نیمدیوار: استفاده از این نوع پارتیشن برای جداسازی آشپزخانه و هال کاربرد بیشتری دارد. اما گاهی متناسب با علاقه کاربران، میتوان برای اتاقها هم از آن استفاده کرد. به هر حال، این نوع پارتیشن میتوانند اجازه دهند نور و هوای بیشتری رد و بدل شود.
- پارتیشن مدرن: از این نوع پارتیشن برای دکوراسیون داخلی منزل استفاده میشود. یعنی این نوع پارتیشن، بیشتر از کاربردی بودن جنبه هنری و دکوراتیو خواهد داشت. آویزهای جلوی آشپزخانه نمونهای از این پارتیشنها هستند. میتوان از انواع قطعه هنری برای ساخت این پارتیشنها استفاده کرد.
انواع پارتیشن شیشهای
با استفاده از پارتیشن شیشهای میتوانید در مصرف برق صرفهجویی کنید. وقتی از شیشه برای جداسازی فضا استفاده میکنید اجازه عبور نور و روشنایی را خواهید داد. با اینکار دیگر نیازی به استفاده از لامپهای جداگانه نخواهد بود. همچنین اگر در ساخت پارتیشن شیشهای از شیشههای دوجداره استفاده شود میتواند عایق صوتی هم باشد. از ویژگیهای دیگر پارتیشن شیشهای این است که بهسادگی و با دستمال مرطوب تمیز میشود. در ساخت این پارتیشنها میتوان متناسب با نیاز شما از شیشههای مات و یا رنگی هم استفاده کرد. سرعت نصب این پارتیشن بسیار بالا است و بسیار مقرون بهصرفه خواهد بود.
پارتیشن شیشهای انواعی دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
-
پارتیشن شیشهای ثابت:
پارتیشنهای شیشهای را بهصورت تک جداره و یا دو جداره میسازند. به نوع تک جداره آن، ثابت هم گفته میشود. این نوع پارتیشن را میتوان در هر مساحتی اجرا کرد. از این پارتیشنها در ساختمانهای اداری، تجاری و مسکونی میتوان استفاده کرد. شیشههایی که در ساخت پارتیشنهای ثابت استفاده میکنند سکوریت هستند و در مقابل شکستن مقاومند.
-
پارتیشنهای شیشهای دو جداره:
در ساخت این پارتیشنها از دو لایه شیشه بسیار محکم استفاده میشود که باعث میشود درمقابل آلودگی صوتی بسیار مقاوم باشد. انتقال صوت بسیار کمتر در مکانهایی که از این پارتیشنها استفاده میشود. قیمت پارتیشن شیشهای دو جداره بیشتر از پارتیشنهای تک جداره خواهد بود.
-
پارتیشن شیشهای متحرک:
این نوع پارتیشن شیشهای برای ایجاد اتاقکهای شیشهای مناسب است. در ساخت این پارتیشن، دربهایی نصب خواهد شد. قیمت پارتیشن شیشهای متحرک بستگی به تعداد دربها دارد. همچنین یراقآلات مورد استفاده نیز در قیمت آن تأثیرگذار است.
اگر قصد استفاده از هندریل شیشه ای دارید میتوانید با مطالعه مطلب مقایسه انواع هندریل از نظر کیفیت اطلاعات خوبی کسب نمایید.
مزیت استفاده از پارتیشن شیشهای
همانطور که دیدیم پارتیشنهای شیشهای ویژگیهای مناسبی دارند که در ادامه برخی از آنها را بهصورت خلاصه برای شما بیان خواهیم کرد.
- اگر در ساخت پارتیشن شیشهای از شیشههای دوجداره مرغوب استفاده شود، این پارتیشنها عایق صوتی مناسبی خواهند بود.
- میتوان در ساخت پارتیشن شیشهای متناسب با دکوراسیون از شیشههای رنگی استفاده کرد.
- گاهی براساس نیاز مشتری، شیشههای مات را در ساخت پارتیشن شیشهای بهکار خواهیم برد.
- باتوجه به اینکه در ساخت این پارتیشنها از شیشه شفاف استفاده میشود، نور و روشنایی بهراحتی انتقال خواهد یافت. به این ترتیب در مصرف برق هم صرفهجویی خواهد شد.
- به دلیل اینکه فضای اطراف قابل دیدن است، با استفاده از پارتیشن شیشهای محیط بزرگتر بهنظر میرسد.
- در محیط کار، استفاده از پارتیشن شیشهای باعث میشود کارمندان بتوانند یکدیگر را ببینند و برای کار تشویق شوند.
- نصب پارتیشن شیشهای بسیار راحت است. هزینه نصب آن نیز کم بوده و مقرون بهصرفه است.
ویژگی پارتیشن خوب
اما پارتیشن خوب چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
- اولین نکته این است که پارتیشن مناسب باید بتواند از همه نظر حریم خصوصی ایجاد کند. از عبور صدا، تصویر و… تا حد زیاد پیشگیری کند.
- نصب آن بهسادگی اجرا شود و هزینه نگهداری و تعمیر آن مقرون بهصرفه باشد.
- پارتیشن مناسب باید در مقابل عوامل محیطی که در آن قرار دارد مقاومت مناسبی داشته باشد.
- از مواد مرغوب و سبک در ساخت آن استفاده شده باشد.
پارتیشن شیشهای از این نظرات بسیار مناسب است. در ادامه قیمت پارتیشن شیشهای را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
قیمت پارتیشن شیشه ای
در تعیین قیمت پارتیشن شیشهای عوامل متعددی دخیل هستند.
- ابعاد پارتیشن: از مهمترین عوامل دخیل در تعیین قیمت پارتیشن شیشهای طول و عرض پارتیشن است.
- نوع شیشه: شیشههایی که در ساخت پارتیشن شیشهای بهکار برده میشوند متفاوت هستند. براساس نیاز مشتریان میتوان از انواع شیشه سکوریت، لمینت و سندبلاست استفاده کرد. قیمت پارتیشن شیشهای باتوجه به هزینه شیشه مصرفی تغییر خواهد کرد.
- ضخامت شیشه: منظور از ضخامت شیشه همان یک جداره یا دو جداره بودن آن است. عاملی دیگر که در قیمت پارتیشن شیشهای مؤثر خواهد بود.
- سختافزارهای مورد نیاز برای نصب: قیمت پارتیشن تا حد زیادی به قطعاتی که در نصب آن استفاده میشود هم بستگی دارد.
- هزینه نصب: از جمله عوامل دیگری که در تعیین قیمت پارتیشن شیشهای دخیل است، هزینه نصب آن خواهد بود.
برای اینکه بتوانید قیمت پارتیشن شیشهای را تخمین بزنید؛ لازم است تمامی عوامل درنظر گرفته شوند. کارشناسان نصب، پس از بررسی میتوانند قیمت را برای شما تخمین بزنند.
مشاوره تخصصی(جهت ارائه قیمت پارتیشن شیشهای)
پارتیشن شیشهای ایماژ نما
در این مطلب سعی کردیم شما را با پارتیشن بهعنوان یکی از اجزای دکوراسیون منزل آشنا کنیم. همانطور که دیدیم پارتیشنها انواع متعددی دارند که هر یک از آنها متناسب با نیاز مشتریان قابل اجرا خواهد بود.
از بین انواع پارتیشن، پارتیشنهای شیشهای مزایای زیادی دارند و بیشتر از سایر انواع آن مورد توجه هستند. از این رو در ادامه مطلب به بررسی قیمت پارتیشن شیشهای پرداختیم. شما میتوانید با کارشناسان نصب پارتیشن برای تعیین قیمت آن مشورت کنید و بهصورت دقیق قیمتت آنرا تخمین بزنید.
نظرات کاربران 0