تهران - بلوار اندرزگو - خ سلیمانی غربی - بن بست لادن - پلاک 9
  • تلفن تماس 02122394997

  • آدرس ایمیل

راهنمای تعویض و بازسازی پنجره UPVC

راهنمای تعویض و بازسازی پنجره UPVC برای شمایی که از پنجره های قدیمی خسته شده اید.

اگر از آلودگی صوتی فضای بیرون به داخل اتاق به ستوه آمده اید یا هدر رفت انرژی در اتاق هایتان زیاد است یا اینکه حتی از شکل و شمایل پنجره های قدیمی تان خسته شده اید، نگران نباشید. چون راهکار از آن چه که فکر می کنید ساده تر است و آن چیزی نیست جز تعویض پنجره های قدیمی تان با پنجره های UPVC. شاید بپرسید چرا؟ چون پلیمر و سایر مواد به کار رفته در پنجره های UPVC مانع از آن می شود که صدا و دما از بیرون به داخل اتاق سرایت کند. از طرفی استایل پنجره های UPVC به گونه ای است که زیبایی نمای ساختمان شما را به همراه خواهد داشت. اگر برای تعویض و یا بازسازی پنجره هایتان به پنجره UPVC می خواهید دست به کار شوید این مقاله برای شماست. با ما همراه باشید.

مراحل تعویض و بازسازی پنجره های قدیمی به پنجره های UPVC

برخلاف آن چیزی که فکر می کنید برای تعویض پنجره های قدیمی به پنجره UPVC نیازی به تخریب نیست. فرقی نمی کند پنجره فعلی شما آهنی، چوبی یا آلومینیومی است. این موضوع در تعویض پنجره هایتان هیچ تاثیری ندارد. از طرف دیگر شاید همیشه فکر می کردید تا زمانی که منزل خود را نو سازی نکرده اید نمی توانید حس خوب پنجره های UPVC را تجربه کنید. اما خبر خوب این است که حتی در صورت قدیمی بودن منزلتان می توانید برای نصب پنجره های UPVC اقدام کنید. داستان خیلی ساده است.

عملیات تعویض پنجره های قدیمی به طور خلاصه به این صورت است که فریم های پنجره های قدیمی آهنی یا آلومینیومی در جای خود باقی می مانند و سپس اجزای داخلی آن ها مثل شیشه ها و لنگه ها خالی می شود. بعد از آن مراحل نصب پنجره های UPVC شروع میشود.
به منظور درک بهتر تفاوت پنجره آلومینیومی و پنجره upvc می‌توانید به مقاله آن مراجعه فرمایید.

مرحله اول، آماده سازی فضا

حتما خوش حال خواهید شد اگر بدانید برای تعویض پنجره های قدیمی هیچ نیازی به مصالح ساختمانی مثل گچ و سیمان نیست. فرآیند تعویض و بازسازی پنجره های UPVC تنها در چند ساعت انجام می شود. فقط توصیه می کنیم قبل از شروع فرآیند تعویض و بازسازی پنجره های قدیمی به پنجره های UPVC بهتر است فضای اطراف پنجره را تا محدوده یک و نیم متر خالی کنید تا گرد وغبار ناشی از پروسه تعویض روی وسایل ننشیند.

مرحله دوم، جداسازی شیشه و لنگه ها

بعد از آماده سازی محیط ابتدا بازشوها و لنگه های پنجره های قدیمی مثل شیشه و دیگر جزئیات درآورده می شود و بعد از آن ستون هایی که بازشوها بر روی آن ها پنجره ها قرار گرفته بودند با فریز برش داده می شوند و از قاب جدا می شوند.

مرحله سوم، شروع عملیات نصب پنجره upvc

در مرحله بعد که فضا برای جایگزینی پنجره های UPVC خالی شد عملیات اصلی تعویض شروع می شود. تعویضی ساده و بی دردسر! به این صورت که پنجره UPVC که در کارخانه آماده شده است داخل چهاچوب یا فریم قرار گرفته و به اصطلاح به فریم یا قاب پنجره قدیمی پچ می شود.


مرحله چهارم، عایق بندی و درزگیری

پس از آن که پنجره در قاب قرار گرفت نوبت عایق بندی و درزگیری است که با استفاده از چسب و فوم به راحتی انجام می شود. آخرین مرحله که توسط نصاب پنجره باید انجام شود رگلاژ پنجره است. حتما از نصاب درخواست کنید که این مرحله انجام شود.

سخن آخر درباره تعویض پنجره upvc

خوب است بدانید تنها درصورتی برای تعویض پنجره قدیمی تخریب صورت می گیرد که کارشناس نصب تشخیص بدهد از قاب پنجره قبلی نمی توان استفاده کرد. در این حالت برای آن که نصب پنجره UPVC به خوبی انجام شود کارشناس اقدام به تعویض قاب یا فریم پنجره قبلی می کند.
نکته ای آخری که در این مورد وجود دارد این است که اگر سطح مقطع پروفیل پنجره آهنی یا قدیمی از شش سانتی متر بیشتر باشد از پروفیل های معمولی نوساز و در مواردی که از آن کمتر باشد از پروفیل بازسازی یا لبه دار استفاده می شود. دیدید؟! به همین سادگی می توانید از مزایای پنجره های UPVC مثل عایق بودن دربرابر صدا، گرما، سرما، استحکام و زیبایی آن ها بهره مند شوید. زیبایی، امنیت و آرامش با پنجره های UPVC به سادگی در اختیار شماست.

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مرتبط

نظرات کاربران 0