امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی و طیف گستردهای از مصالح به ویژه ورود شیشه در معماری مدرن، نه تنها ساختن ساختمانهایی که در تخیلهایمان تصور میکنیم، رویا نیست بلکه میتوان فراتر از هر محدودیتی قدم گذاشت. در واقع در اوایل قرن بیستم شیشه تحول عظیمی در معماری ایجاد کرد و استفاده از نماهای شیشهای تبدیل به یک جلوهی بصری و مهم تبدیل شد. البته استفاده از شیشه در معماری مدرن تنها محدود به نما نمیشود و برای پارتیشن، نردههای ساختمان و… کاربرد دارد. با اینحال وقتی صحبت از نمای شیشه و استفاده از آن در معماری مدرن میشود نمیتوان زیبایی چشمگیری که نمای کرتین وال فریم لس با حالتها و فرمهای مختلف به ساختمانها میبخشد، را نادیده گرفت.
در این مطلب علاوه بهطور کامل با نمای کرتین وال فریم لس آشنا خواهید شد و مزایا و معایب آن را خواهید دانست. اگر شما میخواهید در خصوص کرتین وال اطلاعات کسب کنید بهتر است به مقاله<<کرتین وال چیست؟>>مراجعه فرمایید.
نمای کرتین فریم لس (Frameless curtain wall) یکی از نوآورانهترین نماهای شیشهای است که امکان طراحی فریمهای متفاوت از این مدل نما را ارائه میدهد. در این نما شیشهای تکیهگاههای بار مرده با ساختار سیلیکون ایمن و پنهان میشوند. در واقع اتصالات نمای بیرونی شیشه به شیشه با چسبهای خاص سیلیکون یا پلی یورتان انجام میشود که یک روکش سبک با حداکثر شفافیت را ایجاد میکند. در نتیجه نمای نهایی بیرونی بدون قاب و تقریباً نامرئی است که هیچگونه عناصر فولادی یا بتنی در آن دیده نمیشود. با اینحال شیشه نمای داخلی در کانالی به نام لامل با بست مخصوص قرار میگیرد که در برابر باد، طوفان و زلزله مقاومت داشته باشد.
برای اجرای نمای کرتین وال فریم لس ابتدا باید زیرسازی و سپس شبکهبندی انجام شود. عمدتاً در این مرحله از سازههای نیمه سنگین فلزی استفاده میشود. بعد از این مرحله یک فریم در سایزهای مختلف (برحسب اندازه پروژه) و عمدتاً از جنس پروفیل آلومینیوم برای محل قرارگیری شیشه فریم لس روی شبکهبندی ایجاد میشود. در انتهای شیشه تک یا دو جداره روی فریمها نصب و فیکس میشود.
نمای کرتین وال فریم لس عمدتاً بهصورت سفارشی طراحی میشود و با معیارهای زیباییشناسی و عملکرد پروژه مطابقت کامل دارند. در نتیجه برای طراحی این نوع نما به طراحی هوشمند و مهندسی دقیق نیاز است. با اینحال مانند هر نوع نماسازی این مدل هم دارای معایب و مزایای خاص خودش است که آگاهی از آن باعث میشود، برای اجرای آن دقیقتر تصمیمگیری کنید.
در کل نمای کرتن وال به دو دسته کرتین وال فیس کپ و فریم لس تقسم میشود که مهمترین تفاوت این دو نما در زمینهی استفاده از درپوش و قالبهای خاص است که عمدتاً در Face cap کاربردی ندارد، اما برای فریم لس استفاده آنها ضروری است.
با اینحال پیشنهاد میکنیم برای اطلاع دقیق و کامل از تفاوت این دو نما به مقاله<<تفاوت کرتین وال فریم لس و فیس کپ در چیست؟>> مراجعه فرمایید.
قیمت نمای کرتین وال فریم لس به عوامل متعددی بستگی دارد. در واقع معیارهایی از جمله:
در قیمت نهایی تأثیرگذار هستند. بههمین خاطر قیمت دقیق اجرای نمای کرتین وال فریم لس بسیار متغییر خواهد بود.
پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات دقیق در زمینه اجرای این نمای شیشهای کرتین وال فریم لس و اطلاع از قیمت آن براساس معیارهایتان با کارشناسان ما در ارتباط باشید. همچنین میتوانید به صفحه<<مشاره تخصصی (جهت ارائه قیمت کرتین وال فریم لس)>>رفته و فرم موجود در آن را تکمیل فرمایید تا پس از بررسی های اولیه مشاوران ما با شما در تماس باشند.
نظرات کاربران 0