تهران - بلوار اندرزگو - خ سلیمانی غربی - بن بست لادن - پلاک 9
  • تلفن تماس 02122394997

  • آدرس ایمیل

هندریل و پارتیشن شیشه ای

هندریل شیشه ای یا نرده ی شیشه ای چیست؟

هندریل شیشه‌ای یا نرده شیشه ای یکی از انواع تجهیزات ساختمانی می باشد که شیشه یکی از ساختار اصلی استفاده شده در آن می باشد. از این هندریل ها در ساختار راه پله های تراس ها و بالکن ها، استخرها و … استفاده می کنند.

نرده های شیشه ای افزون بر زیبایی، شفافیت و امکان نورپردازی‌های خلاقانه، به دلیل نصب سریع و بدون نیاز به تخریب، آهن‌کشی و جوشکاری خاص توجه عموم را به خود جلب کرده است. همچنین مقاومت و دوام بسیار مناسب در برابر اشعه خورشید، رطوبت و حرارت بالا توانسته به ‌راحتی مورد استفاده ی معماران قرار بگیرد. نرده شیشه‌ای هزینه نگهداری بسیار پایینی دارد و می‌توان به‌عنوان نرده برای بالکن و پشت‌بام ساختمان‌ها، نرده داخلی مجتمع‌های تجاری و اداری، حاشیه استخر و کنار فضای سبز شهری مورد استفاده قرار گیرد. استیل و شیشه بهترین مواد برای مصارف خانگی هستند، چون تمیز کردن آنها راحت می باشد.

هندرویل و پارتیشن شیشه ای

شیشه های نرده ی شیشه ای به دو نوع زیر تقسیم بندی می شود:

  • شیشه سکوریت (Tempered glass)
  • شیشه لمینت (Laminate glass)

اگر از شیشه سکوریت در نرده شیشه‌ای استفاده شود، پایه ‌های آن از استیل یا پروفیل آلومینیوم و ضخامت شیشه 8 تا 12 میلی‌ متر خواهد بود. این پروفیل‌ها با توجه به ارتفاع هندریل با فاصله ‌های معینی از یکدیگر قرار می‌گیرند. پایه‌ها نیز با بست شیشه گیر ثابت و فیکس خواهد شد. و اگر از شیشه لمینت استفاده شود، حداکثر ارتفاع در نرده‌های شیشه لمینت 150 سانتی‌ متر می‌باشد. این نوع نرده به ‌صورت نرده‌های تمام شیشه عرضه می‌گردند، یعنی فقط از شیشه استفاده می‌شود، هم به‌عنوان پایه نرده و هم به‌عنوان گارد محافظ به کار گرفته می‌شود. ضخامت شیشه 8 میلی‌ متر بوده و از هندریل استیل، آلومینیوم و چوبی استفاده می‌شود. از شیشه ی لمینت اغلب در اماکن عمومی مانند بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها، فرودگاه، مجتمع تجاری و هتل‌ها استفاده می شود. دلایل مختلفی وجود دارد که شما می توانید از هندریل شیشه ای استفاده کنید آنها نه تنها دارای ظرافت و زیبایی بیشتری هستند بلکه می توانند محیط را بزرگتر از آنچه که هست جلوه دهند. همچنین تعمیر و نگهداری نرده های شیشه ای نسبت به سایر نرده ها کمتر می باشد و تعمیر آنها به سادگی انجام می شود.

نرده ی شیشه ای لمینت                                  نرده ی شیشه ای سکوریت

مزایای هندریل یا نرده ی شیشه ای:

  • می توان از آن در داخل و خارج ساختمان استفاده کرد
  • به عنوان نرده راه‌پله و جان‌پناه و بالکن و … از آن استفاده می شود
  • دارای ایمنی بالا می باشد
  • هزینه نگهداری آن بسیار پایین است
  • نصب آن سریع می باشد
  • دارای طیف بسیار گسترده طرح و رنگ می باشد

انواع هندریل یا نرده ی شیشه ای:

  • هندریل توپی یا اسپیگت:

هندریل توپی یا اسپیگت هم در داخل و هم در خارج از ساختمان قابل نصب می باشد. به عبارت دیگر شما می توانید این نوع از نرده را در راه پله ها و یا تراس  و بالکن ها مورد استفاده قرار دهید. در این هندریل برای نگه داشتن هر پنل شیشه دو توپی وجود دارد.

  • هندریل فیکس پوینت:

هندریل فیکس پوینت نیز در داخل و خارج از محیط خانه قابل نصب می باشد. اما این نوع از نرده های محیط داخلی در راه پله ها بیشترین استفاده و مناسبترین نوع استفاده را دارد. این نوع از نرده برای ایجاد یک محیط مدرن بسیار مناسب می باشد. برای نگه داشتن هندریل فیکس پوینت در کنار راه پله و بالکن از بتن، چوب و فولاد استفاده می گردد.

  • هندریل فریم لس دفنی:

هندریل فریم لس دفنی بیشتر برای داخل خانه مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از نرده شیشه را با استفاده از گیره هایی که در پایین شیشه موجود می باشد نگه می دارد. همچنین به دلیل محکم بودن این گیره ها شیشه به درستی نگه داشته می شود. تعمیر و نگهداری این  نوع از نرده بسیار آسان می باشد و هنگامی که یک پنل شیشه ای آسیب می بیند، تعویض آن به راحتی امکان پذیر می باشد.

  • هندریل اکسپوز:

هندریل اکسپوز هم در محیط های داخلی و هم در محیط های خارجی قابل نصب می باشد. اما بیشتر برای محیط های داخلی که دارای زیر ساخت بتن و فولاد می باشد قابل استفاده می باشد. این نرده ی شیشه ای با توجه به شکلی که دارد قادر است شیشه را به صورت عمودی نگه دارد.

مشاوره تخصصی خرید و اجرای هندریل و پارتیشن شیشه ای(جهت ارائه قیمت)

  • هندریل فریم لس:

هندریل فریم لس نیز هم برای محیط داخلی و هم محیط خارجی قابل نصب می باشد. به دلیل این که این نرده با حداقل سخت افزار قابل اجرا می باشد، تعمیر و نگهداری آن بسیار راحت و آسان می باشد.

  • هندریل اسپایدر:

هندریل اسپایدر نیز در دو محیط داخلی و خارجی ساختمان قابل نصب می باشد. در هندریل اسپایدر برای نگه داشتن پنل های شیشه ای، در هر دو طرف شیشه از  گیره هایی استفاده می شود. سپس این گیره ها به یک پایه نگه دارند متصل می شوند، همچنین از یک سطح جامد برای نگه داشتن پایه ها استفاده می شود.

پارتیشن شیشه ای چیست؟

همانطور که می دانیم امروزه نیاز به تقسیم بندی فضای ادارات و منازل به امری ممکن تبدیل شده است. به طوری که بسیاری از مواقع برای بهینه سازی ساختار منزل و محل کار باید از این بخش بندی استفاده نمود، که برای انجام این تقسیم بندی ها از پارتیشن ها استفاده می شود.

انواع پارتیشن شیشه ای:

این انواع به صورت زیر می‌باشند:

پارتیشن شیشه ای سکوریت:

پارتیشن شیشه ی سکوریت با حرارتی که به آن داده می شود، مقاومت مکانیکی آن 5 تا 6 برابر بیشتر می شود و این کار از آن شیشه شیشه خواهد ساخت که به راحتی قابل شکستن نخواهد بود. پارتیشن هایی که با استفاده از شیشه سکوریت ساخته شده اند طرفداران بسیاری بین عموم مردم دارند. همچنین عمر طولانی که این نوع پارتیشن ها دارند باعث شده تا اغلب مدیران، برای جداسازی فضای شرکت خود، از پارتیشن های شیشه سکوریت استفاده کنند.

پارتیشن شیشه ای فریم لس:

پارتیشن های فریم لس معمولاً ضخامت بسیار کمی دارند (حدوداً یک سانتی متر) و نحوه اجرا و نصب آن هم به گونه ای است که تماماً سقف و کف را می پوشاند. این کار باعث می شود محیط را در برابر آلودگی های صوتی حفظ کند.

پارتیشن شیشه ای مات:

از پارتیشن شیشه ای مات در محیط هایی که می خواهند حریم خصوصی آن ها به طور کامل حفظ شود و از سویی دیگر می خواهند از ویژگی های خاص پارتیشن های شیشه ای نیز بهره ببرند استفاده می شود. پارتیشن های شیشه ای مات معمولاً به دو صورت تمام مات و نیمه مات اجرا می شوند.

پارتیشن بلوک شیشه ای:

پارتیشن های بلوک شیشه ای برای کسانی است که می خواهند در محیط کاری یا حتی منزل خود تمایز ایجاد کنند. اگر قصد دارید فضاهایی را در منزل و یا محیط کار از یک دیگر جدا کنید. به طوری که افراد در پشت پارتیشن نتوانند فضای دیگر را مشاهده کنند و همچنین می خواهید که نور کافی به محل مورد نظر برسد، از پارتیشن های بلوک شیشه ای استفاده کنید.

پارتیشن شیشه ای دوجداره و تک جداره:

از پارتیشن شیشه ای دوجداره و تک جداره بیشتر در ادارات استفاده می شود. اما برخی از شرکت ها هستند که نمای داخلی محل کار، برایشان بسیار اهمیت دارد و نمی خواهند همانند بقیه ی ادارات باشند. در این صورت پارتیشن های دوجداره و تک جداره تمام شیشه پیشنهاد می شود، این نوع پارتیشن ها ظاهر بسیار زیبایی دارند و با بهره گیری از آن ها می توان حس خوبی را در مشتریان ایجاد کرد.

 

مزایای پارتیشن شیشه ای:

  1. افزایش بهره وری کارمندان
  2. قابلیت انعطاف پذیری
  3. قابلیت نگهداری بالا
  4. هزینه ی اجرایی پایین
  5. قابلیت روشنایی
  6. حریم خصوصی
  7. دارای ظاهر زیبا
  8. دارای قابلیت عایق صدا
  9. دارای طول عمر زیاد

نظرات کاربران